6 hetes erdőfürdő alapélmény tanfolyam

Tapasztald meg életmód szinten a természetkapcsolat jótékony hatásait!

 

6 alkalmas erdőfürdő-alapélmény tanfolyam Györffy Éva vezetésével
2022. szeptember 25-től október 30-ig vasárnaponként 9:00-12:30-ig

Most jelentkezem

Zárt csoportos erdőfürdő alapélmény

Talán már gondoltál arra, hogy kipróbálnád az erdőfürdőzést, mert szeretnéd visszaszerezni az életörömre való képességedet, vagy egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb életet szeretnél kialakítani a teljes testi-lelki egészséged megőrzése vagy visszaszerzése érdekében. De az is lehet, hogy még csak most hallasz először az erdőfürdőzésről, és kíváncsivá tett, mert nagyon szereted a természetet, vagy éppen azért, mert semmilyen kapcsolatod nincs a természettel. És az is lehet, hogy gondolkozol azon, hogy te magad is erdőfürdő-vezetővé szeretnél válni, de előtte kipróbálnád a módszert.

Bármelyikről legyen is szó, ez a hat héten át tartó erdőfürdő alapélmény tanfolyam jó választás lehet számodra.

Mi az erdőfürdő?

Az erdőfürdő, vagy japánul sinrin-joku egy tudatos, érzékszervekre épülő természeti megmerítkezés élmény, amely a ’80-as években Japánból indult világhódító útjára a nagyvárosi életmód káros hatásainak csökkentésére.

Az erdőfürdő egy olyan egészséget támogató gyakorlat, amely természet-kapcsolatra épül. Gyakorlása csökkenti a stresszt, erősíti az immunrendszert és a lelki egészségünket is támogatja, ezáltal az olyan civilizációs betegségek megelőzésében és kezelésében jelenthet számunkra támogatást, mint a

 • stresszel is összefüggő hormonális (terméketlenség, IR, pajzsmirigy alulműködés, mellékvese kimerülés) és emésztőrendszeri problémák (refluchs, gyomorfekély, étel intolerancia, colitis ulcerosa, Crohn betegség stb.);
  szív és érrendszeri megbetegedések, valamint
 • a túlterheltség miatti mentális problémák (pl. kiégés, a depresszió, kreativitás csökkenése, alvási zavarok, szorongásos és határproblémák stb.)

Az erdőfürdőzés ugyanakkor túl is mutat ezen: az értelmes élet, a valahová, valami nagyobbhoz való tartozás élményét adhatja meg nekünk, és olyan módon teremt kapcsolatot ember és természet között, hogy az azután a belülről, együttérzésből és megértésből induló ökotudatos, felelős magatartás mozgatórugójává válhat.

Az erdőfürdő egy éber megmerítkezés az erdő atmoszférájában, kapcsolatteremtés a bennünk és körülöttünk élő természettel.

Az erdőfürdőzés során lehetőségünk nyílik felébreszteni a bennünk szunnyadó természeti lényt. A közvetlen kapcsolatot keressük hozzá és a természet más élőlényeihez. Ebből fakad az erdőfürdőzés jótékony hatása. 

A természetterápia alapja az a vélelem, hogy az emberek is részei az élet hálózatának, így a lelkük sem nem független, sem el nem választott a környezettől.

„Amikor az erdő megkapja bensőnkben a neki szánt helyet, támogatni fogja testünk természetes törekvését a gyógyulásra és a jó közérzetre.” (Amos Clifford)

Mit kaphatsz a tanfolyamon?

A hat hét során minden héten egy alkalommal találkozunk egy-egy mély természeti elmerülés élményre, erdőfürdőzésre, kislétszámú zárt csoportban, tehát az elejétől a végéig ugyanaz a közösség találkozik. Ezeken az alkalmakon az erdőfürdőzések végén oktatásban is részesülhetsz, valamint a tiéd lehet Az erdőfürdő eszköztára könyv és kártyacsomag is, amely 4500 erdőfürdő-séta programját teszi számodra elérhetővé és ezáltal támogat majd az önálló erdőfürdőzésben.

A célunk az, hogy a hatodik hét végére már te magad is képesnek érezd magad arra, hogy

 • bátran elindulj akár egyedül is erdőfürdőzni;
 • számodra lényeges tartalmakat is hordozó, kölcsönösségre törekvő kapcsolatot tudj teremteni az erdő élőlényeivel;
 • használni tudod majd az erdőfürdőzés különböző technikáit és be tudod őket illeszteni a hétköznapjaidba;
 • eldöntsd, hogy szeretnél-e továbblépni és jelentkezni az erdőfürdő-vezető képzésünkre is, hogy magad is erdőfürdősétákat indíthass.

Ki vezeti az programot?

 

A 6 hetes erdőfürdő alapélmény tanfolyamot Györffy Éva (korában Bach) vezeti, aki Magyarország első  olyan képzett erdőterápiás szakembere, akik a nemzetközi Nádúr Integratív Erdőterápiás Központ égisze alatt erdőfürdő-vezetőket képez, tapasztalat lelki segítők, akik maguk is nagy utat tettek meg kapcsolataik gyógyításáért, és ebben támogatta őket az erdőfürdőzés és az erdőterápia.

 

Györffy Éva

egészség és életöröm mentor, erdőfürdő-vezető és erdőterápiás szakember

„Az erdőfürdőzés által megéreztem, hogy valójában sohasem vagyok magányos. A mindennapi gyakorlás megajándékozott a biztonság, a megtartottság és a játékos, kreatív élet élményével akkor is, amikor nehéz napokat éltem, és ezáltal áttörést hozott a kapcsolataimban is. Erre szeretnék most másnak is lehetőséget, teret biztosítani.” (Györffy Éva, holisztikus egészségfejlesztő és mentor, erdőterápiás szakember)

Ha még nem tudtál dönteni és kérdezni szeretnél...

... lehetőséged van egy félórás előzetes konzultációra, ahol Györffy Évi várja majd a hívásodat.
Időpontot kérek

Részletek és jelentkezés

Ez a hathetes erdőfürdő alapélmény tanfolyam  2022. szeptember 25-én indul 9:00-tól, ami egy vasárnapi nap. Ezt követően hetente fogunk találkozni. A helyszín változó, de minden esetben Budapesten és a Pilisi Parkerdő területén zajlik, tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető helyeken.

Mit tartalmaz az ár?

 • 6 találkozás: erdőfürdőséták vezetése minden vasárnap 9:00-12:30-ig, hat héten át;
 • az erdőfürdőzéshez hasznos ismeretek átadását;
 • tesztelheted az életminőségedet, a mentális jóllétedet, a természethez fűződő kapcsolatodat és a stressz szintedet a folyamat elején és a végén;
 • Az erdőfürdő eszköztára könyvet és kártyacsomagot;
Részvételi díj

A csoportfolyamat teljes részvételi díja 6 hétre 54.000,- Ft.

VÁLASZD AZ INTENZÍV VÁLTOZATOT!

Adj teret önmagadnak, lehetőséget, és nézd meg, mit találsz a természet gyógyító közelségében, ha hat héten át minden egyes nap foglalkozol a programmal!

Tedd bele magad! Válaszd az intenzív programot!

Az intenzív program a hathetes alapélmény folyamatban való részvételed mellett az alábbiakat tartalmaz egy 21.000,- Ft értékű ONLINE TANANYAGot is mindössze 18.000,- Ft-ért, amelynek segítségével további három héten át foglalkozhatsz majd otthon is az erdőfürdőzéssel.

Az intenzív program ára 72.000,- Ft

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezni az itt található jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezési lap beérkezését követően a részvételi díjról díjbekérőt állítunk ki, amelyben fel lesz tüntetve az átutalási számlaszám is.

A beérkezett részvételi díjak megfizetését előlegszámlával igazoljuk – ekkortól számít a jelentkezésed véglegesnek, felveszünk a résztvevők listájára.

Részletfizetés

A részvételi díjat szükség esetén fizetheted két részletben is, ahol az első részlet összege a részvételi díj 60%-a, a második a 40%-a.

Részletfizetés 2022. augusztus 31-ét megelőzően történő jelentkezés esetén kérhető. A részvételi díj összegét a részletfizetés nem befolyásolja.

Részletfizetési igényedet a jelentkezéskor a „Megjegyzés” mezőben tudod feltüntetni.

Részletfizetés esetén a második részlet megfizetésének határideje a tanfolyamot megelőző 7. nap, azaz 2022. szeptember 18.

Határidők és lemondási feltételek

Jelentkezési határidő: A csoportfolyamat megkezdését megelőző 3 napon belül már nem biztos, hogy tudjuk fogadni a jelentkezésedet.

A csoport létszáma korlátozott, ezért javasoljuk, hogy minél előbb véglegesítsd a jelentkezésedet.

Lemondási határidő: a részvételi díj befizetésével véglegesített jelentkezés lemondására a csoport indulását megelőző egy héten belül már nincs lehetőség (kivéve vis major), az ekkor lemondott jelentkezések részvételi díjának 20-50%-át a szervezők visszatarthatják a késői lemondásból eredő költségeik és esetleges veszteségeik kompenzálására. Ennek összege minden esetben egyedi elbírálás alá esik.

Elérhetőségek:

 

Központi email: info@erdofurdokepzes.hu

Györffy Éva:

 

Kérjük, hogy lehetőség szerint inkább e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy jelentkezz be egy rövid ingyenes konzultációra, ha kérdésed van!

Jelentkezés, érdeklődés

Melyik programra jelentkezel?

Tedd bele magad!

Adatvédelem

15 + 7 =

© 2021 Györffy Éva és Sztankó Katalin | Minden jog fenntartva